Airco Service Breda

Airco-service in regio Breda en Oosterhout

Dawood Koeltechniek levert hoogstaande airco-service in regio Breda en Oosterhout. Wij geven gratis en vrijblijvend advies, verkopen diverse modellen airconditioners en kunnen deze voor u plaatsen, onderhouden en repareren indien gewenst. Onze prijzen zijn aanzienlijk lager dan die van de concurrentie. Bovendien geven wij altijd vijf jaar garantie. Wacht niet langer en neem snel eens contact op met Dawood Koeltechniek in Oosterhout, wanneer u graag airconditioning wilt kopen.

De beste airco-service in Breda, Oosterhout en elders in Brabant

Bij ons kunt u terecht voor de beste airco-service in Oosterhout en andere plekken in Brabant. De mogelijkheden die wij u bieden zijn zeer divers. Wij plaatsen airconditioning voor particulier en zakelijk gebruik in de omgeving van Breda. U kiest uit de volgende modellen:

  • Fleximodel: dit model kunt u zowel laag aan de wand als onder het plafond laten plaatsen.
  • Vloermodel: de unit wordt op de vloer geplaatst of laag aan de wand.
  • Wandmodel: dit is een lichte en compacte unit die aan de wand wordt gemonteerd.
  • Plafond-inbouwmodel: dit model kan gedeeltelijk worden weggewerkt in het plafond.
  • Plafondonderbouwmodel: dit model is vooral geschikt voor winkels, restaurants of kantoren waar geen verlaagd plafond is.
  • Satellietmodel: de unit kan volledig worden weggewerkt in het plafond of de wand. Alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn nog zichtbaar.

Een airco, die u in de omgeving van Breda met onze service laat plaatsen, doet overigens meer dan koelen. Zo bestaan er tegenwoordig ook airconditioners die verwarmen. Ook luchtzuivering, ventilatie en ontvochtiging behoren tot de functies van moderne airconditioningsystemen. Wanneer u kiest voor de complete airco-service van Dawood Koeltechniek in regio Breda en Oosterhout zullen wij u alles vertellen over de uitgebreide functies van onze airconditioners.

Airconditioning voor één of meerdere ruimtes

Wanneer u werkzaam bent in een winkel of klein kantoor is een single split airconditioningsysteem voldoende. Deze heeft één binnen- en één buitenunit. Zodra u in meerdere ruimtes gebruik wilt maken van een airco, zal moeten worden gekozen voor een ander systeem. Tot negen ruimtes kan men kiezen voor een multi split systeem, waarbij meerdere binnenunits op een buitenunit worden aangesloten. Als u meer dan negen ruimtes wilt voorzien van airconditioning kunnen wij bij u ook het innovatieve VRV-systeem plaatsen. Dit is uitermate geschikt voor grotere kantoren en bedrijfsgebouwen. Er kunnen dan maar liefst 64 binnenunits op één buitenunit worden aangesloten.

Energiezuinige airco-service in regio Breda en Oosterhout

Wij houden ons actief bezig met intensief onderzoek naar ozonvriendelijke koudemiddelen en energiezuinige systemen. Ons streven is om airco-service in de omgeving van Breda te leveren die een zeer laag energieverbruik garandeert. Hierdoor betaalt u minder energiekosten, maar wordt ook de CO2-uitstoot verminderd. Zo slaan we twee vliegen in één klap. Door de milieuvriendelijke eigenschappen van de airconditioners krijgt u in sommige gevallen zelfs subsidie van de overheid. Informeer naar de eisen voor deze subsidies.

Neem direct contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze airco-service in regio Breda en Oosterhout? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via (0162) 42 22 42 of stuur een e-mail naar info@dawood.nl. Onze medewerkers vertellen u dan graag meer over onze airconditioning. Ook kunt u meteen een airconditioner bestellen. Hopelijk kunnen wij u snel van dienst zijn!