Airco voor particulier gebruik

Welke airco gebruikt u als particulier?

Warme zomers zijn een genot voor iedereen. Buitenshuis met familie en vrienden, naar het strand of simpelweg een terrasje opzoeken. Na zo’n soms inspannende dag is het prettig om thuis te komen in een koele en comfortabele leef en/of slaap omgeving. Een op de juiste manier berekende, geïnstalleerde en werkende airco voor particulier gebruik kan hieraan meewerken.

Particulier gebruikt

Particulier gebruik van een airco: Het Dawood programma kenmerkt zich door vele modellen en uitvoeringen en biedt voor elke toepassing de juiste airco. Daaronder ook modellen voor particulier gebruik. Belangrijk voor uw keuze is onder meer de vraag of u één (single-split) of meerdere ruimtes (multi-split) wilt koelen en of u deze ook wilt verwarmen.

Interessant is het verbruik wanneer je als particulier een vaste airco in wilt zetten. Natuurlijk is dat verbruik afhankelijk van de ruimte die gekoeld moet worden, het type airco dat je wilt laten installeren en het geldend stroomtarief.

Wij zijn gespecialiseerd

Dawood koeltechniek is gespecialiseerd in airco’s voor particulier gebruik. Voor elk type woning en voor elk type ruimte kunnen wij een op maat gemaakte oplossing aanbieden. En zo bijdragen aan een voor u gewenst leefklimaat.