Blog

Verwarmen met airco: voor en nadelen
Bij Dawood Koeltechniek wordt u voorzien van een breed assortiment met de beste multifunctionele airco’s voor bedrijven en particulieren. Onze airco’s koelen in de zomer en verwarmen in de winter, zodat u er altijd goed bij zit.
Laat een airco installeren in uw bestaande woning
Denkt u erover na een airco te installeren in uw bestaande woning? Dawood Koeltechniek staat voor u klaar. Als koeltechnisch specialist adviseren wij u graag over welke airco aansluit op uw behoeften en waar u het apparaat het beste plaatst.
Hoe werkt een airco met warmtepomp?
Het verwarmen en verkoelen van ruimtes moet op een energie-efficiënte manier gebeuren. We willen met zijn allen immers steeds duurzamer worden. Tegelijkertijd is een prettig klimaat thuis en op kantoor geen overbodige luxe. Het maakt ons productiever en het draagt in een grote mate bij aan ons comfort. Lees meer over de werking van een airco met warmtepomp. De ideale oplossing.
Wat is de beste kantoorairco?
Een goed leefklimaat op kantoor creëren, biedt zowel werkgevers als werknemers veel voordelen. Zit u erover te denken een nieuwe airco op kantoor te plaatsen of de oude te vervangen? U heeft keus uit verschillende opties.