Koeltechniek Tilburg

Koeltechniek Tilburg

Bent u op zoek naar een specialist in de koeltechniek in de buurt van Tilburg? Bij Dawood Koeltechniek zit u goed. Bij ons vindt u airconditioning voor particulier gebruik, maar zeker ook voor bedrijfspanden. Er zijn verschillende soorten modellen verkrijgbaar die u niet alleen helpen met het verkoelen van uw kantoor, maar ook het verwarmen, het zuiveren van de lucht en eventueel het ventileren, het ontvochtigen en het zuiveren.

Koeltechniek in de omgeving van Tilburg

Dawood Koeltechniek is gevestigd in Oosterhout, in de omgeving van Tilburg, en hier vindt u verschillende soorten airco’s voor de beste koeltechnieken. Denk aan:

Het voordeel van het kopen van een airco als flexmodel, is dat deze laag aan de wand of onder het plafond wordt geplaatst waardoor hij gedeeltelijk is weggewerkt. Het vloermodel wordt op de vloer gemonteerd waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is. Een wandmodel is zichtbaar aan de wand gemonteerd. En als laatste, het satellietmodel wordt volledig in het plafond weggewerkt waardoor hij niet te zien en nauwelijks te horen is.

Maak uw keuze voor de koeltechniek die het beste bij u past

Welke koeltechniek het beste bij u en uw bedrijf in de omgeving van Tilburg past, dat is aan u. Bel voor meer informatie naar onze ervaren installateurs en stel uw vragen via 0162 422242 of stuur een e-mail naar info@dawood.nl. Wij leggen u graag alles uit over koeltechniek en als het nodig is komen we zelfs langs bij uw bedrijf in de omgeving van Tilburg. Zo kijken we samen wat de beste mogelijkheden zijn.