Lg Solar

LG Solar-zonnepanelen kopen in Oosterhout

LG Solar geeft u alle opties betreft zonnepanelen, zodat u kiest voor de beste oplossing voor uw woning in de buurt van Oosterhout. Of u nu op zoek bent naar uitbreiding van uw bestaande systeem, of u zoekt naar het beste energie-rendement: wij ondersteunen alle betrouwbare modules. Daarnaast bieden wij de beste garantie-programma’s in de industrie.

 

Een nieuwe generatie LG Solar-zonnepanelen voor uw huis in of nabij Oosterhout

LG Solar-zonnepanelen kopen doet u bij Dawood Koeltechniek uit Oosterhout. Ontdek een generatie zonnepanelen die de huidige overtreft: LG MonoX® NeON. Met zijn hogere uitgangsvermogen per m², lagere systeemkosten en verhoogde opbrengst, de N-type silicium gebaseerde MonoX® NeON modules zijn niet enkel voor u winstgevend maar ook voor uw klanten. Ons bedrijf specialiseert zich in het plaatsen van zonnepanelen en regelt dit graag voor u. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor de installatie en eventueel onderhoud.

De beschikbare downloads

Wij bieden een aantal beschikbare downloads aan:

  • LG-MonoX-NeON – Ontdek een generatie zonnepanelen die de huidige standaard overtreft
  • LG-MonoX – onze meest technologisch geavanceerde modules
  • LG-MonoX-Black – levert een maximaal rendement samen met een superieure duurzaamheid.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in LG Solar-zonnepanelen van ons bedrijf uit Oosterhout? Dan voeren wij graag de installatie van zonnepanelen voor u uit. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar (0162) 42 22 42. Ook is het mogelijk ons te e-mailen via info@dawood.nl. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden.