Panasonic

Panasonic airconditioning

Een binnenunit voor discrete wegwerking in wanden, en met uitstekende specificaties, met name met verwarmen zelfs als het buiten 15 graden vriest. Dubbele uitblaas voor een verbeterd comfort en temperatuur verdeling: via de bovenkant voor efficiënt koelen en door de onderste uitblaas voor snel verwarmen.

Kortom; Panasonic voor een zorgeloze klimaatbeheersing in huis!

Panasonic bij dawood

Dawood koeltechniek voert naast de airco producten van Panasonic. Daarnaast voeren we een ander A-merk Daikin wanneer het gaat om zonnecollectoren.

Panasonic downloads:

PANASONIC AIRCONDITIONING, KOOP NU MET VOORDEEL!

Koel in de zomer? Warm in de winter?
Met een airconditioning systeem van Dawood Koeltechniek is het allemaal mogelijk! Deze geweldige airco’s zorgen voor een koel en comfortabel binnenklimaat voor in elke woonruimte, hoe klein of groot dan ook. En met de warmtepomp en energiezuinige invertertechniek kun je in de winter genieten van een warme en aangename temperatuur tegen geringe kosten.

Een airco kopen? Wat is geschikt voor mij?
Bekijk welke soorten airco modellen te koop zijn en welke airconditioning merken wij allemaal kunnen leveren. En waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een airco systeem?

Hulp nodig bij de keuze in uw koop van een airco?
Het kiezen van de juiste airco? Daar kunnen we u bij helpen! Neem gerust contact op met Dawood Koeltechniek uit Oosterhout.

Airco laten installeren door dawood koeltechniek?
Geen probleem! Door onze snelle airco installatie service kunt u in geheel uw huis professioneel een airconditioning laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

Neem contact met ons op voor een voordelige offerte!