Zonnepanelen

Dawood Koeltechniek draagt zorg voor plaatsing en onderhoud van zonnepanelen van LG Solar

Dawood Koeltechniek draagt zorg voor plaatsing en onderhoud van zonnepanelen van LG Solar, marktleider en innovator van zonne-energie oplossingen met een hoog rendement.

De mens probeert al heel erg lang energie op te wekken waar geen fossiele brandstoffen meer aan te pas komen. Windenergie en Zonne-energie zijn de meest gebruikte vormen in Nederland. Onuitputbaar en milieuvriendelijk.

Niet voor niets wordt wereldwijd op deze nieuwe brandstof ingezet. Zelfs vliegtuigen vliegen al op zonne-energie!

Dawood koeltechniek levert sinds enige tijd ook oplossingen voor zonne-energie. We gebruiken hiervoor de producten van LG Solar. Hoogwaardige zonnepanelen voor duurzaamheid.

LG Solar Zonnepanelen

De capaciteit van deze oplossingen wordt uitgedrukt in Watt. Een paneel met een capaciteit van bijvoorbeeld 360 Wattpiek levert meer op dan een zonnepaneel van 320 Wattpiek. Maar die laatste is ook een stuk goedkoper. Als je een minder dakoppervlak ter beschikking hebt, kun je beter zonnepanelen kopen met een hogere capaciteit. Hoe hoger de capaciteit, des te meer rendement je uit je dakoppervlak haalt.

Wilt u zelf LG-Solar panelen aanschaffen?

Wilt u zelf LG-Solar panelen aanschaffen? Dan neemt u de beslissing op het juiste tijdstip. Zonnepanelen worden tegenwoordig namelijk steeds goedkoper in vergelijk met voorgaande jaren. Wat zijn de kosten van zonne-energie systemen op uw dak? Deze tarieven hangen af van hoeveel zonnepanelen u op uw dak kunt plaatsen. Het aantal zonnepanelen wordt bepaald door rekening te houden met onderstaande punten:

  • de oppervlakte van uw dak;
  • uw energieverbruik op jaarbasis;

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact op met Dawood Koeltechniek.

Met twintig jaar baanbrekend onderzoek, immense voorbereiding en wereldklasse ontwikkeling is LG Solar nu een van de koploper s op het gebied van duurzame energie. Met geavanceerde technologie , ontwikkeld door LG Electronics , is LG Solar er klaar voor om de wereld een meer zonneverrijkte omgeving te maken. Het streven van LG Solar naar kwaliteitszorg bij het maken van superieure producten is ongeëvenaard. LG Solar is onderdeel van LG Electronics, wereldleider en een technologische pionier van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf heeft meer dan 91 . 000 werknemers die werkzaam zijn in 117 functies, waarvan 98 dochterondernemingen over de hele wereld, met een wereldwijde omzet van 37 miljard dollar in 201 2 . LG bestaat uit vier business units – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning en Energy Solutions.